Međunarodni dan animacije


MEĐUNARODNI DAN ANIMACIJE


25. - 27. 10. 2019.  kino Tuškanac

Pozivamo sve autore da prijave projekte na  ASIFA PITCHING FORUM  koji će se održati u sklopu festivala MEĐUNARODNI DAN ANIMACIJE u organizaciji ASIFA-e Hrvatske koji će se održati od 25. do 27.10.2019. u kinu Tuškanac u Zagrebu.U prvom dijelu, ASIFA Pitchingu, sudjelovat će pet odabranih finalista, koji će imati po deset minuta za prezentaciju svojih projekata u razvoju pred domaćim stručnjacima, uključujući producente i distributere, koji su u potrazi za novim projektima. Na kraju svake prezentacije, u dodatnih pet minuta, finalisti će odgovarati na moguća pitanja, dobiti povratnu informaciju i sudjelovati u raspravi.

U drugome dijelu foruma, nazvanom ASIFA Speed Dating, svaki će finalist imati priliku podrobnije predstaviti svoj projekt – u ekskluzivnom petominutnom razgovoru „jedan na jedan“ – svakome od stručnjaka pojedinačno, a u cilju primanja još izravnije povratne informacije i osobnijeg savjetovanja o projektu.

Završnim prezentacijama prethodit će trening kojim će se finalistima pomoći da pripreme prezentaciju.

Konstruktivne povratne informacije od iskusnijih profesionalaca u filmskoj industriji pomoći će vam da poboljšate svoj projekt. Članovi ovogodišnjeg stručnog tima su Martina Meštrović, Daniel Šuljić i Matija Pisačić, a moderator foruma bit će Draško Ivezić.

ASIFA Pitching forum otvoren je za javnost i održat će se u subotu 26. listopada 2019. u kinu Tuškanac u Zagrebu.

DATUMI I ROKOVI:

Objava poziva na prijavu: 9. listopada 2019.
Rok za slanje prijava: 21. listopada 2019.
Obavijest o odabiru finalista: najkasnije do 23. listopada 2019.
Trening pitchinga za odabrane finaliste: 23.-25. listopada 2019.
Završne prezentacije ASIFA Pitching foruma: 26. listopada 2019.ONLINE PRIJAVA

Da biste prijavili projekt koristite online PRIJAVNICUU slučaju bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte na asifa.croatia@gmail.com